фото fbu.kiev.ua

Сьогодні, 4 листопада, київський "Будівельник" зіграє в Балканській лізі (Delasport BIBL) проти баскетбольного клубу "KB Peja" з міста Пеє (Косово). Безкоштовна трансляція матчу відбудеться на телеканалі УНІАН. Початок гри о 21:15 за київським часом.

До слова, Балканська Ліга розігрується з 2008 року. Минулого сезону в ній брали участь команди з Чорногорії, Косово, Північної Македонії, Болгарії та Ізраїля. Чинним чемпіоном є ізраїльський баскетбольний клуб "Хапоель Галіль Еліон". 

Цього року команди гратимуть у двох групах по шість команд. Чотири з них вийдуть у "Фінал чотирьох".

Відео дня

Нагадаємо, що окрім участі у Балканській Лізі, БК "Будівельник" також змагається в межах української Суперліги, Кубка Європи ФІБА та Європейської Північної Ліги (ENBL).

Спеціально для українських вболівальників, клуб "Будівельник" безкоштовно надав ексклюзивні права на трансляцію своїх матчів загальнонаціональному телеканалу УНІАН, що входить до складу 1+1 media. Окрім безкоштовної трансляції на ТБ, глядачі можуть долучитися до перегляду у вільному доступі на платформі онлайн-телебачення Київстар ТБ, що є партнерським проєктом Київстар та 1+1 media.