НУЛЬ безвідповідального споживання пива - одна зі стратегічних цілей програми зі сталого розвитку компанії Carlsberg Ukraine «ЦІЛЬ 4НУЛІ: разом заради майбутнього». Вона  спрямована на популяризацію культури споживання пива.

Задля досягнення цієї цілі ми постійно пропагуємо відповідальне споживання та розширюємо асортимент безалкогольної продукції, аби у споживача завжди була альтернатива вибору. У 2019 році портфель безалкогольних брендів компанії Carlsberg Ukraine був розширений на 4% у порівнянні з 2015 роком. 

Ми співпрацюємо з державними органами, замовниками, партнерами по галузі, аби попередити безвідповідальне споживання алкоголю. А також інформуємо та заохочуємо до відповідального споживання. Наша алкогольна продукція містить інформацію про заборону споживання неповнолітніми, вагітними та особами, які мають медичні чи професійні протипоказання. 

Відео дня

Протягом п’яти років Carlsberg Ukraine долучається до Всесвітнього дня відповідального споживання пива (Global Beer Responsibility Day), заохочуючи відповідальне та помірне споживання, яке базується на простих принципах:

  • Пиво тільки для повнолітніх (18+);
  • Не слід сідати за кермо після споживання алкоголю;
  • Алкогольне пиво - не для вагітних;
  • Насолоджуйся якістю, а не кількістю.

Також в рамках ініціативи Всесвітнього дня відповідального споживання пива (GBRD), співробітники компанії відвідували торгові точки по всій Україні та нагадували продавцям про те, що будь-який алкоголь може бути реалізований тільки повнолітнім. Цього року, зважаючи на карантинні обмеження, компанія сфокусувалась на діджитал-проявах: аби привернути увагу цільової аудиторії та в легкій формі пояснити, що ж таке відповідальне споживання, запустила листівки «GBRD is»:

Переглянути всі листівки можна на офіційній сторінці компанії.

Всі охочі підтримати відповідальне споживання можуть долучитися до дня, встановивши собі рамку на Facebook-сторінку.

Наша продукція створена для особливих моментів і ми хочемо, щоб люди насолоджувались нею відповідально. Тож підтримаємо цей день разом!

Надмірне вживання алкоголю шкодить вашому здоров'ю!