У Донецьку міліцією затримано зловмисника, засудженого на 5 років позбавлення волі за шахрайство в особливо великих розмірах, який протягом останніх чотирьох років переховувався, аби не відбувати призначеного судом покарання.

Як повідомили УНІАН в прес-службі Донецького міськуправління міліції, співробітники сектору розшуку злочинців та безвісти зниклих Донецького міськуправління міліції майже півроку розробляли складну операцію затримання цього зловмисника, який був кандидатом у майстри спорту з боксу і володів зброєю.

За словами оперуповноваженого карного розшуку Артема Пікалова, правоохоронці не знали, де переховується розшукуваний, тому «зробили так, щоб він сам прибув туди, де його можна буде затримати».

Відео дня

Шахрая затримали в його машині, коли він висаджував пасажира, і «реакція співробітників карного розшуку була настільки швидкою, що затриманий не встиг нічого зробити і чинити опір».

Зараз фігурант знаходиться у слідчому ізоляторі. Шахрай, який раніше присвоїв майже 100 тис. доларів в результаті операції з купівлі-продажу нерухомості, нарешті, проведе у місцях позбавлення волі 5 років, згідно з вироком Ленінського райсуду м. Донецька.