Володимир Путін / Reuters

Президент РФ Володимир Путін оголосив про початок випробувань нових міжконтинентальних ракет "Сармат", які замінять вироблені в Дніпрі радянські ракети "Воєвода".

Посольство Росії у Вашингтоні попросило в Twitter придумати назву для нової російської зброї. Користувачі соцмереж відразу стали змагатися в дотепності, придумуючи назву для чергової "супер-ракети" Путіна.

Користувач Дуглас Хіггінс запропонував назвати ракети "Груди Меланії". "Тому що вони такі ж несправжні", - пояснив він.

Інший користувач запропонував назвати ракету «Трамп». «Він помаранчевий, належить вам і руйнує все, з чим контактує», - пояснив він.

Читайте також"Путін зібрався анексувати Юпітер": у соцмережах сміються над супер-ракетами президента РФ

Багато користувачів сприйняли новину про нове озброєння з недовірою. Вони вважають, що інформація про новітнє озброєння - fake news - і запропонували назви: «великий блеф», «зупиніть брехню» і «брехливе обличчя».

Як повідомляв УНІАН, Путін заявив про випробування в Росії нової ракети з ядерним двигуном. "В ході польоту енергоустановка вийшла на задану потужність, забезпечила необхідний рівень тяги. Проведений пуск ракети і комплекс наземних випробувань дозволяють перейти до створення принципово нового типу озброєнь: стратегічного комплексу ядерної зброї з ракетою, оснащеною ядерною енергетичною установкою", - сказав глава Росії.