Фотограф робить інтимні знімки з першими зустрічними / фото broadly.vice.com

Датський фотограф Марі Хільда втомилася від квапливих побачень після знайомства в соціальних мережах, але вирішила знайти у них натхнення.

Марі створила проект, у якому зустрілася з незнайомцями з Tinder і зробила з ними дуже інтимні портрети. Своїми роботами фотограф доводить, що для близькості не потрібно бути знайомими довше, ніж півгодини, передає Medialeaks.

Читайте такожБританка вийшла заміж за власного пса (фото)

Відео дня

Фотографу 24 роки, і довгий час дівчина була активним користувачем соціальних мереж, у яких знайомилася з майбутніми партнерами для побачень.

"Але після низки побачень Марі відчула, що часті й безладні зустрічі просто вбивають її. Усвідомивши необхідність захистити себе від інтернет-знайомств, дівчина вирішила довести собі й світові, наскільки шкідливі надмірно поверхневі стосунки, що починаються із соціальних мереж", - йдеться у повідомленні.

Тому дівчина створила арт-проект Lifecontruction, який представляє собою серію інтимних знімків з незнайомцями з Tinder.

Для початку Марі оновила свій профіль Tinder і змінила його для проекту. В анкеті додатку дівчина докладно розповіла, що шукає людей для постановочних знімків. Від випадкових знайомих вона чекала одного — зобразити з нею пару, стосунки якої тривають багато років. Фотографії дівчина опублікувала на сайті свого проекту.

У нижньому лівому куті кожного знімка Марі зазначає, як довго вона знала людину, перед тим як зробити з нею інтимне фото. За її словами, інтимні сцени давалися їй важко.