Лукашенко чи то жартома, чи то всерйоз запропонував роботу "Міс Білорусь" / фото tut.by

Президент Білорусі Олександр Лукашенко 10 липня побував у колгоспі "Батьківщина". Він відвідав агромістечко Вишов і місцевий музей. Серед екскурсантів була і 20-річна "Міс Білорусь-2018" Марія Василевич.

У якийсь момент глава Білорусі покликав дівчину і запропонував сісти за стіл, щоб "подивитися, який вона буде мати вигляд у "Купаловському", передає Tut.by.

фото tut.by

"Машенько, йди сюди, дитинко. Сядь, подивимося, який ти будеш мати вигляд у "Купаловському" (агрохолдинг "Купаловське" в Шкловському районі. — Ред.)", — сказав Лукашенко Василевич і відвів убік співробітницю музею, звільняючи місце для дівчини за столом першого голови господарства.

Відео дня

Читайте також"Приблизно 8-10 см": Путін приїхав до Лукашенка на високих підборах (відео)

"У "Купаловському?" — уточнила дівчина. "А де?.. У "Купаловське" поїдеш, — підтвердив президент Білорусі та запропонував дівчині взяти рахівницю. — Хочу подивитися, як ти на рахівниці будеш рахувати. Чи вас не вчили?".

Пізніше у коментарі дівчина заявила, що готова до роботи в агрохолдингу, якщо Лукашенко не пожартував.

"Я готова насправді. Правда, у мене дворічний контракт і після його закінчення, якщо Олександр Григорович не пожартував, то я готова приступити до виконання обов'язків", - зазначила Василевич.

Раніше президент Білорусі Олександр Лукашенко поділився секретами своєї дієти. Він повідомив, що вживає переважно білкову їжу.