Гебхарт неодружений, але у нього було кілька тривалих стосунків / скріншот

47-річний американець Джефф Гебхарт зі штату Канзас готовий заплатити 25 тисяч доларів людині, яка знайде йому дівчину.

Читайте такожІнтим і шантаж: хлопець заробив $20 тисяч на Tinder, прикинувшись дівчиноюПро це пише НВ з посиланням на CBS News.

Зазначається, що чоловік розчарувався в традиційних методах знайомства, ще більше він уникає знайомств через інтернет. Тому він вирішив діяти інакше.

Відео дня

Гебхарт неодружений, але у нього було кілька тривалих стосунків. Дітей у нього немає, але є «улюблене щеня» на ім'я Гунер.

Крім 25 тисяч, які отримає людина, що знайде йому дівчину, ще стільки ж чоловік перерахує благодійній організації або на рахунок притулку для собак.

При цьому, щасливчик не зможе отримати всі гроші відразу. 25 тисяч будуть розбиті на 5 щорічних платежів по 5 тисяч – перший з них він отримає, після першої річниці Гебхарта і його нової дівчини. І так щороку.

Також всі дівчата, що захочуть стосунків, не потраплять відразу на обід або в кіно – вони повинні пройти опитування на сайті, щоб Джефф міг зрозуміти, чи є у стосунків шанси.

«Я не дивлюся на фотографії, але якщо вони пройдуть це випробування, я буду знати, що вони – мої ідеальні кандидатки», – сказав Гебхарт.

Він упевнений, що це не найпростіший і зручний спосіб завести стосунки, але сподівається, що такий підхід виправдає себе.

Раніше УНІАН повідомляв, як житель англійського міста Шеффілд встановив у центрі Манчестера білборд з оголошенням про пошук дівчини і отримав тисячу запрошень на побачення.