Стало відомо, як визначити, що людина емоційно незріла / фото pixabay.com

Є різні правила в житті людини, й існують ознаки, за якими можна зрозуміти, поруч з вами зріла чи незріла жінка. Одна з таких ознак - фраза "все, я йду", яку людина може "кидати" у ваш бік у різних ситуаціях, коли щось пішло не так, як вона цього хотіла, і вона може домогтися свого за допомогою такої маніпулятивної репліки.

Ще одна ознака незрілої людини - вона у всьому звинувачує свого партнера, і не хоче бачити у ситуації, яка склалася, і своєї відповідальності, пише HackSpirit. Третьою ознакою є те, що такі люди не можуть сприйняти здорову критику й зробити висновки, тому постійно ображаються чи захищаються. 

Ще як може проявлятися емоційна незрілість:

  • cтверджують, що "справжній чоловік повинен..." - виставляють низку вимог;
  • з ними неможливо вести здорові дискусії, оскільки вони перетворюються на змагання - через невпевненість та гордість такі люди не здатні визнати, що чогось не знають;
  • такі люди схильні до перебільшень під час звинувачень - "ти ніколи не робиш того", "ти завжди робиш те";
  • ці люди прагнуть помститися, якщо хтось зачепив їхнє его;
  • використовують "карту любов", щоб отримати бажаний результат. Наприклад, можуть сказати, що, якби людина любила, то пробачила б емоційний роман;
  • замість того, щоб пояснити, чому щось негаразд, можуть саркастично відповідати "я в порядку".

Крім того, емоційно незріла особистість завжди зла, вона навіть може розпускати руки.

Відео дня

Цікаві новини - сьогодні це варте уваги

Раніше викладач Єльського університету, доктор філософії Емма Сеппяля розповіла, які руйнівні фрази собі не кажуть успішні люди. За її словами, зокрема, йдеться про фразу "я недостатньо хороший".

Вас також можуть зацікавити новини: