Подружжя розійшлося, але зберегло теплі стосунки / фото ua.depositphotos.com

Розлучений чоловік, який хоче нових знайомств, спробував збільшити свої шанси знайти свою нову кохану - він зважився на уколи ботоксу.

Йдеться про 58-річного Ангуса Кеннеді, який нещодавно розлучився із Софі Кеннеді. Його 47-річна колишня дружина працює косметологом, після розставання вона вже знайшла нового коханого, повідомляє Mirror.

Чоловік зізнався, що нервував напередодні побачень через свій вік. Він сказав Софі, що це буде його "останній шанс знайти кохання". У відповідь вона запропонувала йому позбутися зморшок за допомогою ботоксу. Уколи вона зробила своєму колишньому чоловікові абсолютно безкоштовно.

Відео дня

"Я ходжу в спортзал, дотримуюся дієти та купую новий одяг. Вона порадила мені вколоти ботокс, щоб позбутися зморшок, і я погодився. Той факт, що Софі зробила все можливе, щоб допомогти мені познайомитися з кимось, є свідченням нашої дружби", - каже Ангус.

Видання зазначає, що Ангус і Софі, у яких п'ятеро дітей, подали на розлучення в 2021 році після взаємної згоди розійтися, але пара залишилася близькими друзями і досі регулярно зустрічається на сімейних заходах.

Чоловік тепер хоче повернутися на "арену" побачень. Він сказав, що ботокс, який Софі ввела йому, "створив диво" для його впевненості.

"Мені в основному розгладили зморшки навколо очей та на лобі, що зробило моє обличчя свіжим. Сподіваюся, це допоможе, коли я піду на побачення", - каже Ангус.

Дівчина вразила реакцією на зраду свого хлопця

Раніше 23-річна Мейтлін Волріх дізналася, що її бойфренд зраджував їй з іншим чоловіком, але це відкриття принесло їй лише полегшення після того, як вона підозрювала його у невірності місяцями. Цією історією дівчина поділилася у своєму TikTok.

Вас також можуть зацікавити новини: