Заміна акумулятора - це здебільшого простий та економічно ефективний ремонт / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com, YouTube Scotty Kilmer

Провідний механік Скотті Кілмер попередив, що автомобілісти можуть уникнути "тисячних" рахунків за ремонт автомобілів, регулярно перевіряючи життєво важливі компоненти, які є в кожному бензиновому і дизельному автомобілі.

Скотті наголосив, що перевірка стану акумулятора і його заміна за низького заряду можуть запобігти виникненню багатьох інших проблем, пише Daily Express.

За його словами, розряджений акумулятор цілком може призвести до "стрибків напруги", які можуть мати неприємні наслідки.

Відео дня

Заміна акумулятора - це здебільшого простий і економічно ефективний ремонт порівняно з грабіжницькими витратами на більші оновлення. Це означає, що проста перевірка час від часу може показати, що учасники дорожнього руху платять всього 10 відсотків від ціни.

Виступаючи на своєму каналі на YouTube, Скотті сказав: "Сьогодні я розповім вам, чому це дійсно погана ідея - просто залишати акумулятор у машині доти, доки він остаточно не розрядиться, а потім замінити його. Оскільки сучасними автомобілями керують комп'ютери, якщо ваша батарея сильно розряджається, вона все одно може запустити машину, але в ній настільки мало електроенергії, що генератору доводиться виробляти занадто багато електроенергії. Ви можете отримати стрибки напруги, які зруйнують компоненти комп'ютера".

Він зазначив, що тепер будь-який механік або магазин автозапчастин може перевірити вашу батарею за допомогою одного з цих комп'ютерів приблизно за дві хвилини.

"Моя порада: якщо там написано, що рівень заряду батареї становить менше 30 відсотків, купіть іншу батарею. Акумулятор коштує всього 100 з чимось доларів, а комп'ютер може коштувати тисячі. Навіть заміна генератора може коштувати 500 або 600 доларів. За слабкого акумулятора генератору доводиться працювати інтенсивніше, він швидше зношується. Тож ставтеся до своєї машини як до гігантського ліхтарика. Якщо акумулятор розряджається, замініть його", - додав механік.

Однак остаточні рахунки варіюватимуться залежно від низки чинників, як-от тип автомобіля і тривалість часу, зазначена на акумуляторі. Перевірку батареї можна провести за допомогою простого діагностичного тесту, який у деяких постачальників може коштувати досить недорого.

Поради Скотті Кілмера

Один із найпопулярніших автолюбителів на YouTube попередив водіїв, що модифікація може пошкодити їхню машину і піддати їх більш високому ризику нещасних випадків. У недавньому відео Скотті пропонує автомобілістам двічі подумати, перш ніж занижувати підвіску свого автомобіля.

Вас також можуть зацікавити новини: