У каву можна додати цедру різних цитрусових / 1zoom.ru

Прихильники кави часто обмежуються молоком або вершками, але є й більш цікаві варіанти того, що можна додати до своєї ранкової кави. Наприклад, можна додати натерту апельсинову цедру.

Як пише tasting table, природна кислотність цедри може напрочуд пом’якшити гіркуватий відтінок кави. Крім того, вона наповнена ароматичними ефірними оліями, які нададуть вашому напою чудового свіжого аромату.

Щоб отримати незвичайну каву виконайте наступні кроки:

Відео дня
  • натріть цедру;
  • змішайте її з подрібненою кавою;
  • заваріть напій та насолоджуйтесь.

Будьте обережні - потрібен лише помаранчевий шар, тобі як біла частина гірка і може зіпсувати ваш напій.

Скільки і яку цедру додавати у каву

Якщо ви любите солодку каву з цукром та вершками, то можна додати чайну ложку цедри. Любителям еспресо та американо краще взяти половину цієї порції ароматичної добавки.

Крім того, каву можна готувати з додаванням цедри інших видів цитрусових, зокрема, лимону та лайму. Таким чином можна кожного разу отримувати нові смакові відтінки. Також можна компонувати їх разом.

Інші поради та цікаві поради щодо кави

Раніше УНІАН розповідав, що відбувається з вашим тілом, коли ви п'єте каву натщесерце, а також чому потрібно пити каву з маслом.

Американські психологи провели дослідження й відповіли, чи може кава врятувати від недосипу.

Вас також можуть зацікавити новини: