
У магазинах є багато видів морозива, однак такий смаколик можна приготувати і в домашніх умовах. Тому видання Express, посилаючись на фуд-блогера в Instagram Алі, поділилося рецептом корисного морозива з манго та лайму, яке неймовірно освіжить вас у спекотний день.
Інгредієнти:
- одна склянка жирного кокосового молока;
- дві з половиною склянки замороженого манго;
- сік та цедра одного лайма;
- ¼ склянки кленового сиропу.
Спосіб приготування
Змішайте манго, кокосове молоко, сік та цедру лайма, а також кленовий сироп у блендері до однорідної кремоподібної консистенції. Після чого спробуйте суміш на смак та за потреби додайте більше кленового сиропу або соку лайма.
Далі вилийте суміш морозива в неглибоку форму або контейнер, накрийте кришкою чи харчовою плівкою, аби запобігти утворенню кристалів льоду. Після чого поставте її в морозильну камеру та через 30 хвилин перемішайте виделкою або лопаткою, аби розбити кристали льоду.
"Повторюйте цей процес кожні 30 хвилин протягом наступних двох-трьох годин, поки морозиво не стане твердим і кремовим, ефективно імітуючи збивання морозива. Коли морозиво стане однорідним і кремовим, викладіть його в креманки або ріжки і прикрасьте додатковою цедрою лайма для завершення", - зазначають у матеріалі.
Інші смачні рецепти
Раніше відомий кулінар Мері Беррі поділилася простим рецептом брауні. Відомо, що під час його приготування досягти правильної консистенції може бути складно, особливо якщо цей десерт перепікся або недостатньо охолонув перед тим, як його нарізати.
Також експерти розповіли про рецепт легкого ананасового торта. Цей десерт є чудовою ідеєю, якщо до вас прийшли гості або ви просто хочете порадувати себе смачненьким.