У фотосесії взяли участь 50 хлопців і дівчат \ facebook.com/BarelyThere2020

Студенти ветеринарного факультету університету Мессі в Новій Зеландії знялися без одягу, з тваринами для благодійного календаря на 2020 рік.

Читайте такожВсе заради порятунку тварин: гарячі австралійські пожежники випустили екологічний календар на 2020 рік (відео)

50 голих хлопців та дівчат знімали взимку і навесні. Щоб потрапити в календар, їм доводилося мокнути під дощем і мерзнути на вулиці без одягу, повідомляє obozrevatel.com з посиланням на Daily Star.

Відео дня

На сторінках календаря вони позують на фермі з різними тваринами, в тому числі коровами, кіньми, собаками і вівцями.

"Самі зйомки були досить хаотичними. Щоб отримати правильні кадри, на яких прикрите все, що потрібно, потрібно було узгодити дії численних голих людей і тварин", – розповіла 22-річна студентка Кейтлін Уайт, яка брала участь у створенні календаря.

Оголений календар можна придбати за 7,70 фунтів стерлінгів (приблизно 230 грн). 10% виручки студенти планують віддавати організації Pet Refuge New Zealand, яка допомагає тваринам, які постраждали від домашнього насильства.

Як повідомляв УНІАН, едінбурзькі студенти знялися оголеними у підтримку тварин. Зі знімків молодь зробила благодійний календар.