Шпалери Craft

Зима в Східній Європі, включаючи Україну, буде малосніжною і теплішою від норми - особливо тепло буде в січні і лютому. Про це йдеться в прогнозі американської компанії The Weather Company.

Читайте такожКліматична система виходить з рівноваги - експертЗа даними кліматологів, трохи нижчі від норми температури будуть тільки в частині Західної Європи. Кліматологи прогнозують, що опади будуть вище норми в північній Європі і нижче норми в південній Європі.

Відео дня

"Різні кліматичні моделі послідовно відображали ще одну теплу і вологу зиму на більшій частині Європи. Тому, незважаючи на те, що ми продовжуємо очікувати періодів більш холодної погоди на початку зими, особливо в західній половині Європи, ми не очікуємо, що зима в цілому буде особливо холодною", - розповів головний метеоролог компанії The Weather Тодд Кроуфорд

З "теплими" прогнозами згодні і в Українському гідрометцентрі, передає ТСН.

А ось в українських народнихсиноптиків кардинально інші прогнози. Вони говорять про затяжні морози, які триватимуть всю зиму і навіть ще в березні. Зате обіцяють помірну температуру і пухкий сніг на Різдво і Новий рік.