У національному парку Крюгера (ПАР) туристам пощастило побачити і зняти на відео незвичайну сцену зі світу дикої природи: молодий бегемот грав з крокодилами.

Читайте такожУ столичному зоопарку показали бегемотику з пишними формами (фото)

Відповідне відео розміщено на YouTube. За інформацією National Geographic, власник гостьовий ферми «Zur Alten Mine», розташованої недалеко парк Крюгера, якось повіз своїх друзів помилуватися саваною і її мешканцями.

Незабаром вони зупинилися на оглядовому майданчику Сансет Дам, яка знаходиться на порозі річки Нижня Сабі і є одним з кращих місць для спостереження за нільськими крокодилами, гіпопотамами, річковими птахами і багатьма іншими тваринами, що приходять на водопій.

Саме там туристам і пощастило побачити незвичайну сцену.

Спершу вони помітили, як від групи відпочиваючих у воді бегемотів відокремився зовсім юний і «зухвалий», за словами туристів. Він вибрався на берег, де грілися на сонці кілька нільських крокодилів, і почав чіплятися до одного з них з явним бажанням пограти з величезною рептилією.

На подив глядачів, крокодил навіть не намагався поставити дитинча на місце, хоча воно стрибало поруч з ним і навіть намагалося покусувати. Рептилія просто неквапливо попрямував у воді, де і сховалася від бегемота.

Як повідомляв УНІАН, раніше в столичному зоопарку показали, як тварини раділи першому весняному дощу.