У Київському зоопарку запрацював новий авіарій для пернатих мешканців / фото Київзоо

Відсьогодні у столичному зоопарку усі охочі можуть побачити новий авіарій для пернатих мешканців водно-болотних угідь. Працівники власноруч створили просторий пташиний вольєр з умовами, наближеними до природних.

Про це на сторінці Facebook повідомляє пресслужба Київзоо.

У повідомленні зазначили, що в пташиному вольєрі розмістилось 5 видів птахів. Серед них: ібіс червоний, султанка, каролінка, кільчатий чирок та мандаринка.

Відео дня

В зоопарку зазначали, що птахам дуже просторо у новому авіарії, оскільки, на відміну від звичайної клітки, авіарій надає птахам більше простору, де вони можуть літати. Також він доповнений рослинами та чагарники задля імітації природних умов.

Побачити цю яскраву експозицію можна на нижньому парку Київзоо.

Раніше УНІАН вже писав, що у київському зоопарку маленьке ведмежатко Бері вперше вийшло у свій вольєр. Сім’я трьох ведмедів: тато Боб, мама Бейбі та донька Бері внесені до племінної Книги і належать до цінної генетичної лінії гімалайських ведмедів.

Також ми розповідали, що на Одещині у заповіднику гніздяться рідкісні червонокнижні птахи. Їхній шлях пролягав від Південної Африки до України – понад 6 тис. км.

Вас також можуть зацікавити новини: