Київ частково знеструмлений / фото УНІАН, Ковальчук Віктор

У результаті ударів російських терористів по об’єктах критичної інфраструктури Києва частина столиці знеструмлена.

Про це повідомив міський голова Києва Віталій Кличко у Telegram.

"В деяких районах немає водопостачання. Всі служби працюють", – зазначив Кличко.

Відео дня

Пізніше Кличко повідомив, що енергетики працюють над тим, щоб відновити електропостачання після пошкодження енергооб’єкту, що живить близько 350 тис. квартир у Києві.

"Фахівці ДТЕК, НЕК "Укренерго", разом з іншими екстреними службами й органами влади роблять все можливе для якнайшвидшої стабілізації ситуації", - додав він.

Про відключення електроенергії у столиці повідомили в ДТЕК. Київські електромережі. Так, сьогодні 31 жовтня внаслідок обстрілу РФ було пошкоджено об'єкт енергетичної інфраструктури в столиці.

"Через це в столиці відбуваються екстрені відключення світла. Графіки аварійних відключень, які складені раніше, наразі на актуальні. Енергетики ДТЕК разом зі спеціалістами НЕК "Укренерго", іншими екстреними службами й органами державної влади роблять все можливе для скорішої стабілізації ситуації", - йдеться у повідомленні.

Українців закликали економити електроенергію.

Як повідомляє Київська міська військова адміністрація у Telegram, завдяки роботі системи протиповітряної оборони влучань російських ракет по місту Києву не було, але удари по області вплинули на водо- та енергопостачання столиці.

"Завдяки ефективній роботі сил ППО – влучань по Києву не зафіксовано!", - йдеться у повідомленні.

Водночас ранкові удари по Київщині вплинули на водо- та енергопостачання столиці.

"В окремих районах міста вже є перебої", - йдеться у повідомленні.

Усі служби працюють над ліквідацією наслідків.

Ракетний удар 31 жовтня: що відомо

Російські війська вранці 31 жовтня завдали масованого удару по території України. Постраждали об'єкти в низці регіонів, зокрема, Київ, Харків, Запоріжжя та ін.

Повітряним силам ЗСУ вдалося збити 44 з 50 ворожих ракет.

Через масовані російські ракетні удари по об'єктах критичної інфраструктури України у ДТЕК попереджають про аварійні відключення електроенергії.

Вас також можуть зацікавити новини: