23 червня 2019 року за результатами проведення тиражу №1037 української державної лотереї «Лото-Забава» стало відомо про зрив одного з головних призів розміром у 1 мільйон гривень. Його власником став гравець, якому пощастило 18-го червня придбати лотерейний білет №0046746 вартістю 10 гривень у смт Ширяєве Одеської області, на точці розповсюдження, що знаходиться за адресою: вул. Калініна, 122. Минулої неділі, під час розіграшу лотереї, цьому гравцеві вдалося закреслити у своєму білеті три горизонталі з однією пільговою підковкою в одному ігровому полі – а це, за правилами гри, гарантує приз в один мільйон.

Наразі відомо, що цей щасливчик став 333-м мільйонером – саме стільки їх з’явилося за весь час існування «Лото-Забава» – майже за 20 років. А цього року переможець з Одещини  став уже 21-м гравцем, якому пощастило виграти грошовий приз із шістьма нулями.

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» щиро вітає новоспеченого багатія та запрошує його завітати до Києва, стати почесним учасником «КЛУБУ МІЛЬЙОНЕРІВ «М.С.Л.» і взяти участь в ексклюзивній подарунковій програмі «Два дні з життя мільйонера» для двох осіб. Нагадаємо, що такою пропозицією вже скористалося чимало мільйонерів і мультимільйонерів, і одною з нещодавніх гостей була Галина Кориневич, яка 19 травня 2019 року приїхала за заповітним чеком до студії «Лото-Забава» з м.Долина Івано-Франківської області.

Почитати більш детально про історії щасливчиків з «КЛУБУ МІЛЬЙОНЕРІВ «М.С.Л.» можна на окремій сторінці.

А ми запрошуємо головного переможця тиражу №1037 лотереї «Лото-Забава» з Одещини якомога швидше звернутися на гарячу лінію за телефоном 0(800) 21 00 65 для отримання консультації щодо оформлення виграшу.

Нагадуємо, що розіграші «Лото-Забава» відбуваються щонеділі о 9:00 на телеканалі «1+1».