Дії компанії призвели до ухилення від сплати 3,5 млн. грн. податків / Фото sfs.gov.ua

Співробітники податкової міліції ГУ ДФС у Житомирській області викрили компанію, яка ввозила до України товари поза митним контролем, що призвело до ухилення від сплати 3,5 млн грн податків. Про це УНІАН повідомили у прес-службі  Державної фіскальної служби України.

Читайте такожВ Тернопільській області судитимуть підприємця за несплату 7 млн грн податків

Як зазначається у повідомленні,  в рамках проведення операції «Рубіж-2017» та розслідування кримінального провадження за ч. 3 ст. 212 КК України встановлено одну із компаній області, що займається оптовою торгівлею одягом та взуттям.

Відео дня

"Службові особи компанії протягом 2015-2016 рр. ввозили на митну територію України товари поза митним контролем. У подальшому товар реалізовували без відображення у звітності. При цьому фігуранти використовували в т.ч. реквізити підконтрольних ФОП. Такі дії призвели до ухилення від сплати 3,5 млн. грн. податків",- сказано у повідомленні.

За результатами обшуків, проведених в офісно-складських приміщеннях компанії-фігуранта, вилучено та передано на відповідальне зберігання брендовий одяг низки відомих торгових марок на суму 3 млн  грн , документи та чорнові записи, що підтверджують незаконну діяльність. "Також було передано комп’ютерну техніку та печатку СГД - нерезидента із Великобританії", - йдеться у повідомленні.