17 червня відомий український бізнесмен з сумнівною діловою репутацією Геннадій Корбан опублікував у своєму Facebook пост, де спробував очорнити репутацію компанії Цитрус.

Домисли і відверта брехня, наведені в даній статті, є спробою надати популярність? або впізнаваність? свого особистого бренду і нанести репутаційну шкоду компанії, де він вважає себе частковим власником.

Нонсенс, як для власника. Хоч справжній він, хоч фіктивний.

Відео дня

Вважаємо за необхідне пояснити легенди і припущення, висловлені у дописі і передрукованих, як за помахом чарівної палички, статтях:

 ⁃ Геннадій Олегович Корбан не отримував 50% -ву частку в групі компанії «Цитрус». В рамках судового процесу, де ми оскаржуємо отримання частки, адвокат Корбана надав договір корпоративного управління, на підставі якого Корбан в праві керувати 50% часткою компанії ЗТ-Інвест, яка не має ніякого відношення до групи компаній Цитрус.

Зовсім недавно г-н Корбан, в аналогічній хвилі фейкових повідомлень стверджував, що купив 50% компанії Цитрус, але тепер він скромніший і обмежився терміном «отримав». Цікаво, можливо поштовими голубами?

Тому заяву про те, що Геннадій Корбан є власником компанії Цитрус - абсолютна брехня. І це факт.

Тепер пояснимо по порядку:

 ⁃ За словами Геннадія Корбана був проведений глибокий аналіз і аудит діяльності нашої компанії.

Ми про це нічого не чули, але будемо безмежно вдячні, якщо Геннадій поділиться результатами аудиту при наявності таких.

Тим більше група компаній дійсно успішно закінчила міжнародний аудит.

 ⁃ Що стосується оптимізації податків - ми сплачуємо всі податки строго в рамках чинного законодавства. Тільки поганий бізнесмен не займається оптимізацією податкових виплат. Ми це робимо в межах закону.

Ймовірно, це найбільше і викликає у нього подив.

 ⁃ Ми ведемо повністю прозору діяльність. У нас представлена ​​виключно офіційна техніка, що легко перевірити на сайті у наших партнерів. А найголовніше, ви завжди можете прийти, придбати у нас будь-який пристрій і з легкістю перевірити його по imei.

 ⁃ У нас немає передачі «оборотних товарів» на безоплатній основі.

Ми губимося в здогадах що стоїть за цим терміном. Можливо, пояснення цього варто окремого поста.

Таким чином, всі псевдофакти, відображені у дописі Корбана, носять завідомо неправдивий, псуючий репутацію компанії характер і не мають нічого спільного з фактичним станом справ.

Що стосується ЗТ-Інвест:

На даний момент ми ведемо судові розгляди з Геннадієм Корбаном на предмет його незаконного входження до складу учасників компанії, де легенди історії входження змінюються від «купив» до «отримав».

Ймовірно, настав час звернутися з позовом до суду за наклеп.

Зараз 2021 рік і рейдерські прийоми з 90-х не пройдуть.