Об'єкт бажання: вишукані золоті прикраси від «Столичної Ювелірної Фабрики™»

Без сумніву, раціонально пояснити жіночу любов до прикрас доволі складно. Найчастіше представницями прекрасної статі керують почуття – спогади про дитинство, коли, вони із захватом приміряли мамину каблучку, чи вперше отримали цінний подарунок на шкільному випускному… Але є також ті, хто розглядає покупку ювелірної прикраси, як далекоглядне капіталовкладення! Не залежно від причин, факт залишається фактом: ювелірний виріб – вдала інвестиція у власний стиль!

Звісно ж, новий етап у житті можна почати не лише, приміром, під помпезний бій курантів за мить до опівночі чи традиційно приурочити до чергового понеділка. З новою прикрасою ви самостійно вирішуєте, коли настане цей день: по-перше, вам буде достатньо всього одного погляду на  ювелірний виріб, щоб й надалі слідувати заздалегідь обраному курсу, а, по-друге, нова золота каблучка виграшно підкреслить ваш бездоганний смак!

А зараз декілька порад, щоб вам було легше знайти свої нові улюблені прикраси проміж сотен тисяч варіантів:

Відео дня
  • Каблучки з чорною емаллю з концептуальної колекції Lu’na – втілення безпрецедентної елегантності! Якщо темний шоколад стимулює процеси вироблення так званих «гормонів щастя», то ідеально круглі золоті прикраси з чорною емаллю безперебійно постачатимуть вам гормони, які відповідають за гарний настрій та роблять свою власницю магнетично привабливою!
  • Різнобарвні, як саме життя: золоті каблучки з кварцем. Мрієте безоплатно відвідати сеанс арт-терапії? Тоді пропонуємо звернути увагу на ультрастильні прикраси з кварцом, які можна знайти в унікальній колекції Enigma!
Об'єкт бажання: вишукані золоті прикраси від «Столичної Ювелірної Фабрики™»

На вас чекають всеможливі варіанти трендових відтінків, які визначили спеціалісти Pantone Institute, а саме:

  • Classic Blue. Класичний синій, насичений та глибокий колір нічного неба.
  • Coral Pink. Коралово-рожевий – ніжний, м’який та затишний відтінок рожевої пудри.
  • Biscay green. Смарагдовий зелений, прохолодний та освіжаючий колір тропічного моря.
  • Grape сompote. Оригінальний відтінок фіолетового, якби до стиглого темного винограду додали інших ягід – справжній виноградний компот.

Каблучки з діамантами – синергія розкоші та позачасової актуальності!

Хоча ще донедавна прикраси з дорогоцінним камінням подовгу залишались в шкатулках й разом зі своїми власницями трепетно очікували урочистих подій, та в XXI столітті представниці прекрасної статі надали їм кардинально нове прочитання! Відтепер каблучка з блискучим діамантом – must have для довершення образів на щодень! Якщо ж вам захочеться блискавично швидко привнести у свій повсякденний стиль провокативних ноток, тоді буде достатньо додати до ювелірного ансамблю золоті пусети з діамантими!

Об'єкт бажання: вишукані золоті прикраси від «Столичної Ювелірної Фабрики™»

Від мрії до дії – лише один сміливий крок, а якщо точніше – всього декілька кліків на сайті Столичної Ювелірної Фабрики™  Зручна система навігації, можливість отримати вичерпні поради компетентних менеджерів та швидка доставка – все для того, щоб ви могли заощадити час та першими дізнаватися про наші спеціальні пропозиції!

Грайлива, владна, спокуслива, примхлива, весела…І завжди незрівнянна з прикрасами від «Столичної Ювелірної Фабрики™»!