фото з відкритих джерел

Сучасні аксесуари часто комплектуються екранами великої діагоналі. Менше 6 дюймів телефони напевно вже й не зустріти серед відомих брендів Xiaomi, Samsung. Великі дисплеї зручні у використанні, з таким телефоном можна працювати та вчитися, відпочивати – дивитися фільми та улюблені програми.

Однак при падінні ризик розбитися у великого екрана набагато вище. І найчастіше, якщо трапляються такі неприємності, то розбивається саме екран – найдорожча частина телефону.

Що робити, якщо телефон впав?

Кожен власник діє по-різному. Хтось не хоче витрачати гроші на ремонт телефонів і вирішує залишити все як є: використовувати девайс із тріснутим екраном. Звичайно ж через дрібні тріщини погіршується зображення, може не так швидко спрацьовувати сенсор. Є ризик попадання вологи через тріщини, що з'явилися. Та й з таким пристроєм зір буде постійно у напрузі. А для когось заміна скла важлива, і він першого ж дня відразу здає телефон у сервісний центр.

Відео дня

Наші дії:

  1. Нічого не робити і користуватися телефоном із тріщиною.
  2. Замінити оригінальний модуль дисплея.
  3. Замінити верхнє скло.
false
false

Скільки може коштувати заміна дисплея чи скла окремо?

Наприклад, заміна оригінального екрану в такому телефоні, як Xiaomi Redmi Note 11, обійдеться близько 5000 грн. A заміна дисплея Samsung A50 3700 грн. У той же час, заміна скла окремо коштуватиме від 900 до 1000 грн.

Заміна скла або оригінального модуля залежить від кількох факторів:

  • типу пошкодження: механічне, сильне та активне натискання на екран, падіння з висоти або попадання вологи;
  • зношування вбудованих деталей: екран без зображення, яскраві піксельні плями по екрану або смуги кислотних відтінків, погана контрастність;
  • заміна сенсорного модуля: телефон погано реагує на торкання, чутливість сенсора відсутня зовсім або у певних місцях.

Звичайно заміна дисплея за замовчуванням проводиться в комплексі. Та й прослужить він набагато більше.

Але якщо ви хочете замінити тільки верхнє скло, то вам необхідно пошарово розібрати телефон. Такий процес вимагає не лише знань та навичок, а й наявність необхідного спеціального інструменту.

Тому рекомендуємо звертатися до професіоналів та одразу нести телефон у сервісний центр. Інженери "СЦ Мастерфон" мають високий рівень кваліфікації та акуратно замінять вам дисплей так, що ніхто і не помітить. Телефон буде як новий.

https://www.masterfon.kiev.ua/

м. Дарниця вул. Попудренка 7а тел. (093) 756-13-22

м. Позняки вул. Мишуги 9а тел. Тел. (050) 255-48-36

м. Політехнічний інститут пр. Перемоги 33/1 тел. (067) 218-77-98

false