Організована злочинна група здійснювала свою діяльність для ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах / скріншот з Facebook

В Україні викрили менеджмент мережі піцерій, що працює під міжнародним брендом, в ухиленні від сплати податків на суму 75 млн грн.

Про це йдеться в повідомленні Державної фіскальної служби України.

Читайте такожРада відправила на доопрацювання президентський законопроект про "інвестиційних нянь"

Відео дня

"Попередньо встановлено, що організована злочинна група здійснювала свою діяльність для ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах під час надання послуг мобільного харчування під відомим міжнародним брендом", — йдеться в повідомленні.

Скріншот з Facebook

За словами в.о. голови ДФС Дмитра Сосиновича, в рамках спеціальної операції були здійснені обшуки офісних та складських приміщень, за результатами яких виявлено та вилучено цифрові носії, чорнові записи, фінансово-господарські документи та гроші. 

Скріншот з Facebook
Скріншот з Facebook

"Фактично, посадові особи одного з ТОВ, діючи у складі організованої групи, протягом тривалого періоду здійснювали на території України реалізацію товарно-матеріальних цінностей через стаціонарні магазини та інтернет-магазин і приховували реальні обсяги отриманого доходу, використовуючи підконтрольних фізичних осіб-підприємців, дохід яких фактично мав декларуватися ТОВ", - додають у відомстві. 

За інформацією сайту "Обозреватель" йдеться про мережу піцерій Domino's Pizza.