'Велике будівництво': семикілометровий об'їзд Хотина уже повністю з новим нижнім шаром асфальту

Підрядна організація, яка капітально ремонтує ділянку протяжністю 6,9 км на дорозі Н-03 Житомир — Чернівці від кільця у селі Атаки до транспортного кільця на в’їзді у місто Хотин, завершила вкладати нижній шар асфальтобетону на обході Хотина. Роботи на дорозі йдуть у межах програми президента Володимира Зеленського "Велике будівництво".

Про це повідомляє Служба автомобільних доріг у Чернівецькій області.

"Цей об’єкт є перехідним. Влаштування верхнього шару асфальтобетону та завершення усіх ремонтних робіт заплановано на 2022 рік. Як тільки дозволять погодні умови, підрядна організація відновить роботи. У 2022 році на цьому відрізку дороги влаштують фінішний шар з ЩМА-20,  облаштують усі поширення та з'їзди, встановлять водоскиди, водовідвідні лотки, усі елементи організації дорожнього руху та нанесуть розмітку", — йдеться у повідомленні.

Відео дня

Оскільки обхід Хотина забезпечує основний транспортний зв'язок між Чернівецькою та Хмельницькою областями, під час виконання ремонтних робіт рух транспортних засобів там не обмежували. Іншої дороги з Буковини для фур немає.

Нагадаємо, раніше в Офісі президента анонсували плани до кінця 2024 року зробити за програмою Володимира Зеленського "Велике будівництво" 24 тисячі км доріг по всій країні.