Через три дні після презентації відкриють попередні замовлення / Ілюстрація REUTERS

Компанія Apple представить iPhone 12 одночасно з презентацією міток AirTag і повнорозмірних бездротових навушників AirPods Studio.

Як повідомляє Appleinsider, презентація запланована на 13 жовтня.

Читайте такожApple офіційно оголосила дату презентації iPhone 12 та інших новинок

Відео дня

За інформацією видання, передзамовлення на iPhone 12 відкриється три дні потому — 16 жовтня.

Як пише видання, ці дані нібито отримані від працівника телекомунікаційного оператора з Нідерландів (ймовірно, Orange або T-Mobile). Ніяких доказів на користь дати 13 вересня не наводиться, проте IP-адреса, з якої було відправлено повідомлення, дійсно знаходиться в межах корпоративної мережі того самого оператора.

Тим часом як пише джерело, Apple активізувала свої дії в Європі напередодні анонсу iPhone 12. Так, у внутрішній презентації British Telekom генеральний директор компанії Марк Аллера (Marc Allera) заявив, що Apple близька до запуску iPhone 5G протягом «днів».

«Ми лише кілька днів від наступного великого оголошення Apple, iPhone 5G, який стане величезним поштовхом для розвитку 5G», - сказав Аллера співробітникам компанії. Під час цієї презентації взяв слово і старший віце-президент Apple Едді Кью (Eddy Cue), що говорить на користь правдивості слів Аллера про дуже швидкий анонс. 

Хронологія подій

  • 31 липня 2020 року компанія Apple вперше перенесла щорічну презентацію нових iPhone. 
  • Презентація iPhone 12, мала відбутися у вересні 2020 року. Очікувалося, що не всі моделі iPhone 12 з'являться на ринку одночасно.
  • 13 серпня 2020 року з'явилася інформація про те, що iPhone 12 будуть представлені з 12 по 18 жовтня.
  • 21 серпня 2020 року в Apple назвали дату виходу iPhone 12 і відразу ж перенесли її.
  • 28 серпня 2020 року ЗМІ дізналися, чим здивує і скільки коштуватиме iPhone 12 Pro Max.