Незабаром планується представити нову брендингову стратегію парламенту / Ілюстрація REUTERS

У Верховній Раді планують створити мобільний додаток, який дозволить громадянам у режимі реального часу відстежувати діяльність кожного народного депутата.

Як передає кореспондент УНІАН, про це заявила заступник голови Верховної Ради України Олена Кондратюк на засіданні Погоджувальної ради лідерів фракцій та голів комітетів парламенту.

Читайте такожНацбанк дозволив відкривати рахунки в банках за допомогою електронних паспортів в "Дії"

Відео дня

Вона, зокрема, зазначила, що незабаром планується представити нову брендингову стратегію парламенту.

Крім того, за словами Кондратюк, планується розробити онлайн-курс для школярів щодо діяльності та функції парламенту.

Заступник голови ВР також висловила сподівання, що буде прийнята комплексна програма парламентської просвіти, завершено оновлення прес-центру та створена повноцінна інформаційно-дослідницька служба Верховної Ради.

Нова стратегія

  • У ВР створена робоча група з розробки нової брендингової стратегії парламенту. Її очолила заступник голови ВР Олена Кондратюк. За її словами, нова концепція "буде містити відкритість, інклюзивність, рівність і доступність парламенту".
  • Також будуть запропоновані зміни до регламенту Верховної Ради в частині роботи опозиційних сил, прийняття етичного кодексу народного депутата. Крім того, заплановано оновлення прес-центру парламенту.
  • У лютому Кондратюк анонсувала, що нова стратегія буде представлена на поточній сесії ВР до 30-річчя незалежності України.