Продукт є спільною розробкою Xiaomi та Mastercard / Фото ixbt

Компанія Xiaomi оголосила про запуск в Україні Mi Smart Band 4 NFC — модифікації фітнес-браслета з функцією безконтактної оплати.

Продукт є спільною розробкою Xiaomi та Mastercard і доступний ексклюзивно для власників карток цієї платіжної системи, повідомляє Nnachasi.

Читайте такожXiaomi показала Redmi 10X - перший смартфон на базі нової Dimensity 820

Відео дня

Основні функції

Mi Smart Band 4 NFC має всі основні функції Mi Smart Band 4:

  • кольоровий OLED-дисплей
  • великий запас автономної роботи
  • корпус з водонепроникністю до 5 АТМ
  • підтримка відстеження плавання
  • управління музичним плеєром

Головна особливість цієї моделі — NFC-чип, завдяки якому можна оплачувати покупки за допомогою технології безконтактної оплати Mastercard.

Безконтактна оплата

Першими оцінити переваги безконтактної оплати розумним браслетом Mi Smart Band 4 NFC зможуть власники карток Mastercard від 10 банків: А-Банк, Альфа-Банк Україна, «Банк Восток», Ощадбанк, ПриватБанк, ПУМБ, УКРГАЗБАНК, CONCORDBANK, monobank, UKRSIBBANK.

Щоб налаштувати безконтактну оплату, необхідно встановити на смартфон застосунок Mi Fit (завантажити можна в App Store чи Google Play) і додати банківську платіжну картку у відповідній вкладці (можна додати до шести карток).

Для здійснення оплати на браслеті Mi Smart Band 4 NFC необхідно перейти до меню «Картки», вибрати одну з доданих платіжних карток і піднести пристрій до терміналу для оплати.

Безпека на випадок втрати браслета

Платежі браслетом захищені технологією токенізації Mastercard, завдяки якій номер картки замінюється на 16-значний токен. Дані картки зберігаються в надійно захищеному NFC-чипі, розробленому компанією NXP. Несанкціонований доступ до цих відомостей неможливий, а на випадок втрати браслета Xiaomi передбачила ряд захисних заходів, які вбережуть платіжні дані користувача від несанкціонованого доступу.

Ціна

Mi Smart Band 4 NFC можна буде придбати з 23 вересня за ціною 1 299₴ в авторизованих Mi Store і магазинах-партнерах Xiaomi в Україні.

Голосове управління

11 червня 2019 року Xiaomi представила фітнес-браслет Mi Band 4 з кольоровим дисплеєм та голосовим управлінням.

28 травня 2019 року компанія Xiaomi офіційно представила нові смартфони серії Redmi K20: базовий Redmi K20 і Redmi K20 Pro