Найбільший в Україні офіційний дилерський центр компанії Porsche - «Порше Центр Київ Аеропорт» пропонує можливість покупки обмеженої кількісті нового спортивного автомобілю Porsche Cayenne в лізинг.

Як повідомили в прес-службі дилерського центру, Porsche Cayenne можна буде купити в лізинг під 0,01% річних на 1-3 роки з першим внеском від 20%.

Згідно з повідомлення, ціна базової комплектації нового авто складає 2 499750 гривень, що відповідає рівню світових ринків.

Відео дня

Зазначається, що нова модель Porsche зазнала багатьох змін, як ззовні, так і всередині. Зокрема, був повністю змінений дизайн задньої частини кузова, а також більш рельєфними стали передні крила. Також, стали більшими полога лінія капота з виступом та характерні трисекційні повітрозабірники.

Ще одною новацією моделей Cayenne є концепція керування Porsche Advanced Cockpit. Таким чином центральна консоль з Direct Touch Control тепер має поверхню, що зовні нагадує скло, із сенсорними кнопками для безпосереднього доступу до найважливіших функцій. Над центральною консоллю встановлено систему Porsche Communication Management (PCM) з 12-дюймовим сенсорним дисплеєм FullHD та модулем онлайн-навігації, що забезпечують зрозуміле керування цією системою.

Крім цього, за спортивним кермом розміщено новий блок приладів. «По обох боках звичного аналогового тахометра  Porsche (з класичним індикатором-стрілкою) встановлено два екрани високої роздільної здатності, що відображають віртуальні прилади, мапи та іншу потрібну інформацію. Як опція пропонується кольорове підсвічення різних частин салону (новинка в Cayenne)», - йдеться в повідомленні.

Також, Porsche Cayenne отримала нову гальмівну систему Porsche Surface Coated Brake (PSCB), яка є першою за всю історію бренду з комбінацією чавунного гальмівного диску та керамічного покриття (карбід вольфраму).

«Перевагами над стандартним чавунним гальмовим механізмом схожої конструкції та розміру є підвищення швидкості реагування та надзвичайно високий опір зниженню ефективності, спричиненому нагріванням гальм», - йдеться в повідомленні.

Новий кросовер пропонується з двома силовими агрегатами на вибір: турбодвигун V6 потужністю 340 к. с. у Cayenne і двигун V6 із подвійним турбонагнітачем потужністю 440 к. с. у Cayenne S.

«В обох агрегатах турбокомпресор установлено між рядами циліндрів. Завдяки цьому потік вихлопних газів долає меншу відстань на шляху до відповідної турбіни та турбонаддув спрацьовує швидше. Двигуни також оснащено системою VarioCam Plus, що регулює розподільні вали та підйом клапанів», - йдеться в повідомленні.

Справка УНІАН. «Порше Центр Київ Аеропорт» - найбільший в Україні та один з найбільших у Центральній та Східній Європі офіційний дилерський центр Porsche з власною будівлею, який надає повний комплекс послуг з продажу автомобілів Porsche, оригінальних запчастин та аксесуарів, а також сервісного обслуговування та ремонту. «Порше Центр Київ Аеропорт» розпочав свою роботу у січні 2014 року і за весь час продав більше 1250 авто. Площа його виставкової зали становить 1 056 кв.м., сервісної зони – 1 494 кв.м. У шоурумі представлено 12 автомобілів – увесь існуючий модельний ряд, а також автомобілі, в яких використано опції з асортименту Porsche Exclusive.