Виробництво моделі буде налагоджено на заводі в Японії / фото Toyota

Компанія Toyota розсекретила новий мінівен під назвою Majesty. Офіційна прем'єра автомобіля відбулася в Таїланді. Новинка - розкішна модифікація мікроавтобуса Toyota Hiace.

Читайте такожToyota хоче перевести усі моделі для європейських ринків на батарейки

Для покупки будуть доступні три комплектації Majesty: Standard, Premium і Grande. Виробництво моделі налагодять на заводі в Японії, пише Autonews.

Відео дня

Автомобіль отримав нову хромовану решітку радіатора, світлодіодну оптику, розсувні двері та нові бампери. У Toyota Majesty десять посадкових місць в чотири ряди з двома кріслами особливої комфортності. Бізнесвен отримав дев'ять подушок безпеки, сім USB-роз'ємів, 4,2-дюймовий кольоровий дисплей, преміальну аудіосистему з 12 динаміками, фіранки на всю довжину салону і з оббивкою крісла шкірою. На підлозі салону — ворсове покриття.

Водієві доступна камера, система моніторингу "сліпих" зон, функція аварійного гальмування, система допомоги під час парковки та система утримання в смузі руху. Також машина комплектується адаптивним круїз-контролем, клімат-контролем і медіасистемою.

Мінівен оснащений 2,8-літровим дизельним турбомотором. Потужність агрегату становить 163 к. с. і 420 Нм крутного моменту. Двигун працює спільно з шестиступінчастою автоматичною коробкою передач. Привід — виключно задній.