Прем'єра новинки відбудеться 4 вересня / фото Porsche

Компанія Porsche опублікувала фотографії, які повністю дають уявлення про інтер'єр її першого електрокара — Taycan.

Читайте такожOpel презентувала перший у світі ралі-кар на батареях (фото)

Публічна прем'єра новинки відбудеться 4 вересня — новинку покажуть одночасно на трьох заходах в Китаї, Німеччині та Канаді, пише Autonews.

Відео дня

У передній частині салону електромобіля буде чотири великих дисплеї, в тому числі повністю цифрова приладова панель, сенсорний монітор на центральному тунелі, а також тачскрін для переднього пасажира.

Водій отримає можливість вибору з шести режимів руху: Normal, Sport, Sport+, Individual і Range. Останній буде призначений для переведення систем електрокара в режим максимальної економії енергії заради збільшення пробігу.

фото Porsche
фото Porsche

Електрокар Porsche Taycan стане першою серійною моделлю в світі з повністю інтегрованим в мультимедійну систему сервісом Apple Music, що надає доступ до більш ніж 50 млн музичних композицій.

Porsche Taycan укомплектують двома електричними моторами — по одному на передній і задній осі. Агрегати, сумарна віддача яких складе 600 к. с., працюватимуть разом з бортовою 800-вольтовою системою. Електрокар зможе прискорюватися з місця до 100 км/год за 3,5 сек., а прискорення з нуля до 200 км/год займе менше 10 секунд. Запасу акумуляторів вистачить приблизно 500 кілометрів шляху без підзарядки.