Toyota Corolla змінила покоління / фото Toyota

Компанія Toyota представила Corolla нового покоління для японського авторинку. Автомобіль пропонуватиметься клієнтам у кузові седан і універсал. Ціни на новинку починаються від 16,2 тис. євро і 16,9 тис. євро відповідно.

Читайте такожНова Toyota Corolla 2019 виходить на ринок: всі характеристики (фото)

Машину побудували на платформі TNGA, завдяки якій збільшилася міцність конструкції, покращилася керованість, а також знизився рівень шумів і вібрацій. У порівнянні з попередником автомобіль зменшився в розмірах: довжина новинки становить 4495 мм, а ширина — 1745 міліметрів, пише Autonews.

Відео дня

Розмір колісної бази дорівнює 2640 міліметрів. Спереду у новинки підвіска типу MacPherson, ззаду застосовані подвійні поперечні важелі. Дизайн автомобіля став більш спортивним. У салоні машини встановлюється 7 подушок безпеки і модернізована мультимедійна система з сенсорним дисплеєм.

Corolla 12 покоління оснастили комплексом електронних систем активної безпеки Safety Sense, в який входить система попередження фронтальних зіткнень, функція контролю рядності руху, розпізнавання дорожніх знаків і пішоходів вночі.

Крім того, перелік електронних помічників включає адаптивний круїз-контроль, функцію допомоги під час виїзду з паркування заднім ходом і систему контролю «сліпих» зон.

Новинка отримала 1,8-літровий атмосферний двигун, Потужність агрегату становить 140 кінських сил. Також у гамму моторів увійшов турбодвигун об'ємом 1,2-літра з віддачею 116 сил. Крім того, Corolla оснащується гібридною силовою установкою, до складу якої входить 1,8-літровий двигун (98 к. с.) і електромотор (72 к. с.). Таку модифікацію машини можна додатково оснастити електричним агрегатом на задній осі з віддачею 72 кінські сили.