Днепровская набережная г. Киев

На початку вересня мешканці столичного Лівого берега  отримали якісне та енергоефективне вуличне освітлення на одній з найбільш завантажених автомагістралей району – Дніпровській набережній.  Тепер над дорожнім полотном від метро Осокорки до мосту Патона сяють 403 сучасних LED світильника.

Нове світлове обладнання було розроблено на основі світового досвіду спеціально для дорожніх умов української столиці: старі ртутні та натрієві ліхтарі були замінені на світлодіодні системи. У всіх світильників є свій id, тож тепер комунальники через спеціальну програму можуть контролювати стан  кожного з них. Наприклад, зменшувати або збільшувати рівень освітленості окремих частин дороги в залежності від автотрафіку та погодних умов. 

Александр Лопатин, основатель компании Интелтек Украина

«LED-системи світло дають яскраве, а енергії споживають суттєво менше. Та й працювати можуть досить довго: при середній експлуатації світильників 10,5-11 годин на добу, строк їх служби досягає 25 років. Завдяки цим характеристикам світлодіодна технологія визнана однією з найефективніших для зовнішнього освітлення у всьому світі. Ми також додали свої ноу-хау для того, щоб використати всі її можливості і запропонувати українській столиці найефективніше комплексне рішення»,  – підкреслив Олександр Лопатін, засновник компанії-виробника Інтелтек Україна (ITW Systems).

Відео дня

Серед вже реалізованих муніципальних проектів  компанії – освітлення для станції метро Лівобережна, бульвару Лесі Українки, Набережного шосе, вуличне світло для шкіл та дитячих садків. Сучасне обладнання працює також на паркінгу Бориспільського аеропорту та у новому терміналі Одеського аеропорту. 

Загалом, з моменту свого створення, Інтелтек Україна реалізувала понад 500 різних за складністю проектів для українських та міжнародних клієнтів. Серед міжнародних клієнтів, що працюють в Україні - компанії Coca-Cola, PepsiCo, Procter & Gamble, Nestle, Danone, British American Tobacco, Kraft Foods і багато інших. Водночас компанія успішно реалізує проекти в Німеччині, Австрії, Словаччині, Польщі, Литві, Саудівської Аравії та Бахрейні.

Про компанію: Інтелтек Україна (ITW Systems) - компанія з іноземними інвестиціями та виробництвом в Україні, що спеціалізується на розробці і впровадженні комплексних рішень у сфері енергоефективного світлодіодного освітлення для промислового, комерційного та муніципального секторів. На ринку України компанія працює з 2010 року, член Американської торгової палати (ACC). Головний офіс знаходиться в США, представництва - ще в 6 країнах світу.