Ілюстрація REUTERS

Компанія Subaru представила на домашньому автосалоні в Токіо універсал Levorg нового покоління. На мотор-шоу був показаний концепт майбутньої моделі.

Читайте такожВиповнилося 30 років: Subaru попрощалася з легендарним мотором особливою версією седана (фото)

Щоправда, у компанії розповіли, що серійна версія практично не буде відрізнятися від прототипу. У Японії продажі новинки почнуться в другій половині наступного року, пише Autonews.

Відео дня

Levorg наступного покоління отримав риси концепту Viziv Tourer, який був представлений на автосалоні в Женеві минулого року. Зокрема, універсал оснастили схожими гексагональними гратами радіатора і великими крилами. Також універсал укомплектували повітрозабірником на капоті та новими фарами.

Новинку оснастили фірмовим набором електронних «помічників» EyeSight, в який увійшла активна система утримання автомобіля на займаній смузі, функція стеження за втомою водія, а також система контролю «мертвих» зон.

Ілюстрація REUTERS

Автомобіль побудували на новій глобальній модульній платформі Subaru Global Platform (SGP). Levorg наступного покоління отримав новий 1,8-літровий турбомотор. Потужність агрегату становить близько 270 кінських сил. Також універсал оснащується системою повного приводу.

Нинішній Subaru Levorg укомплектований 1,6-наддувним літровим бензиновим агрегатом потужністю 170 кінських сил. Також доступний 2,0-літровий мотор з віддачею 300 кінських сил. Обидва двигуни працюють з варіатором і повним приводом.