Skoda Octavia повністю розсекретили / фото autorevue.cz

У Мережі з'явилися фотографії нового покоління Skoda Octavia. В цей раз шпигунам вдалося зняти автомобіль без камуфляжу як зовні, так і всередині, завдяки чому можна зробити висновок, що серійна версія майже не відрізнятиметься від того, що компанія показала на ескізах.

Читайте такожSkoda показала нову Octavia на офіційному відео

Напередодні штаб-квартира чеської марки опублікувала перший офіційний ескіз салону Octavia — судячи з кадрів, які розмістило видання Autorevue.cz, серійна версія автомобіля буде майже повністю повторювати показані напередодні ескізи, передає motor.ru.

Відео дня

У салоні, як і обіцяли представники компанії, з'явиться багаторівнева мультимедійна система з декількох екранів, а лінія всієї передньої панелі повторюватиме вигин фірмової решітки радіатора. Важіль перемикання передач у версії з «механікою» залишиться звичним, а от для «Октавії» на автоматі дизайнери запозичили у нового Volkswagen Golf компактний джойстик.

Рульове колесо отримає новий дизайн без нижньої спиці, їх залишать тільки зліва і справа. Серед опцій очікується поява тризонного клімат-контролю, вентиляції та масажу передніх сидінь і проекційного дисплея.

Екстер'єр нового покоління чеського бестселера розкрили ще раніше — спочатку компанія опублікувала ескіз, а потім через збій на німецькому сайті Skoda в конфігураторі з'явилося зображення Octavia четвертого покоління.

На нових знімках ніяких змін у зовнішності немає — як і передбачалося, автомобіль після зміни покоління буде більше нагадувати флагманський Superb, ніж стартовий Rapid, як було з дорестайлінговим третім поколінням.

Офіційний дебют моделі відбудеться в понеділок, 11 листопада. Як очікується, продажі на європейському ринку стартують в першому кварталі 2020 року.