22 грудня у Києві пройде новорічний парад Borjomi New Year Parade / фото УНІАН

У неділю, 22 грудня, у Києві у зв’язку з проведенням новорічного параду Borjomi New Year Parade буде заборонено рух транспорту на вулиці Володимирській.

Як повідомляє прес-служба Київської міськдержадміністрації, новорічний парад Borjomi New Year Parade перенесено на 22 грудня, аби не створювати незручності для киян, адже 21 грудня (субота) – робочий день.

Читайте такожНовий рік у Києві: з'явилося відео підготовки до свят у столиці

Відео дня

Окрім того, всі охочі матимуть можливість взяти участь у цьому параді, що відбудеться у неділю, 22 грудня, із 14.00 до 16.00 в центрі столиці – від вулиці Володимирської до Софійської площі.

Театралізований парад включатиме феєрверки з метафану, 10-метрову платформу, сотні учасників у новорічному вбранні, запальну музика та конкурс на найкращий костюм.

У зв’язку із проведенням параду 22 грудня із 13.30 до 16.00 буде заборонено рух транспорту на вулиці Володимирській (від перетину з бульваром Тараса Шевченка до будинку № 19).

Також під час монтажу і демонтажу святкової платформи та спеціальної огорожі буде заборонено паркування автомобілів: 22 грудня із 00.00 до 15.00 – на вул. Володимирській з боку парку Шевченка навпроти червоного корпусу Київського національного університету і на вул. Володимирській біля будинків № 19 та № 21/20.

Також паркування буде заборонено з 7.00 21 грудня до 23.30 22 грудня на вул. Володимирській (від перетину із б-ром Тараса Шевченка до перетну з вул. Софіївською), уздовж парної сторони б-ру Шевченка (від перетину з вул. Терещенківською до перетину з вул. Володимирською).