Найпопулярнішим електрокаром в Україні залишається NISSAN Leaf / фото Nissan

Продажі автомобілів з електродвигуном в Україні в лютому поточного року зросли у порівнянні з аналогічним періодом 2019 року на 67% – до 663 одиниць, з яких лише 29 були нові.

Читайте такожDacia презентувала дешевий електрокар (фото)

Як повідомили в асоціації автовиробників України «Укравтопром», основну масу зареєстрованих минулого місяця електромобілів становили легкові авто в кількості 623 штук, решта 40 штук - комерційні.

Відео дня

Відзначається, що найпопулярнішим електрокаром на українському ринку продовжує залишатися Nissan Leaf. У лютому 252 авто цієї марки поповнили автопарк країни.

З великим відривом від лідера на ринку на другому місці за кількістю продажів знаходиться TESLA Model S, яку обрали 57 автомобілістів.

«Ще одна TESLA увійшла до трійки бестселерів лютого – TESLA Model 3, в заліку якої 56 реєстрацій», - відзначили в асоціації.

Також повідомляється, що з 40 комерційних електромобілів, які отримали минулого місяця українські номери, 38 штук були авто марки Renault Kangoo Z. E.

Як повідомляв УНІАН, продажі автомобілів з електродвигуном в Україні у 2019 році у порівнянні з 2018 роком збільшилися майже в 1,5 раза – до 7542 одиниць.