Сервісні центри МВС знову працюватимуть / фото УНІАН

Завтра, 12 травня, після двох місяців вимушеної перерви на карантин, відновлюють свою роботу Сервісні центри Міністерства внутрішніх справ, які здійснюють реєстраційні дії з автотранспортом.

Про це повідомив заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко в Facebook.

«Вочевидь, що за два місяці карантину українці були вимушені відкладати операції по купівлі-продажу транспортних засобів. Карантин був необхідний для збереження життя та здоров’я українців», - написав він.

Відео дня

За його словами, дуже важливо, щоб досягнення карантину не були втрачені через те, що «завтра тисячі власників авто одночасно кинуться до Сервісних центрів МВС перереєстровувати авто».

Читайте такожУ Києві відзавтра збільшать кількість окремих рейсів громадського транспорту

«Логічно, що система Сервісних центрів МВС не в змозі буде за один день провести десятки тисяч перереєстрацій авто, які накопичились за два місяці карантину. Саме для того, Головним Сервісним центром МВС розроблена зручна послуга «Запис в електронну чергу», - заявив Геращенко.

Він зазначив, що достатньо буде, не виходячи з дому, зайти на сайт Головного сервісного центру МВС - www.hsc.gov.ua, обрати розділ «Запис в електронну чергу», знайти сервісний центр, в якому громадянин планує перереєструвати право власності на авто, та отримати дату і час, коли це можна зробити.

Читайте такожВідразу гроші: Зеленський схвалив скасування штрафних балів за порушення ПДР

У разі відсутності в потрібному сервісному центрі МВС електронної черги запис на проведення послуг здійснюватимуть за номерами телефонів регіональних сервісних центрів МВС відповідної області.

Наголошується, що онлайн-запис є індивідуальним і не може бути переданий іншій особі. «Невідповідність обраної послуги й даних, зазначених під час реєстрації в електронній черзі, реальним даним особи є підставою для скасування реєстрації в електронній черзі», - йдеться у повідомленні.