70 мільйонів гривень - витрати ще не остаточні, адже кампанія триває  / УНІАН

У виборчому штабі кандидата в президенти України Петра Порошенка повідомили, що вже витратили на передвиборчу кампанію близько 70 мільйонів гривень.

Про це розповіли на презентації виборчого штабу Порошенка, передає ТСН.

Читайте також"Та пішов ти": у Харкові з Порошенком стався черговий конфуз (відео)

Відео дня

На прес-конференції учасники виборчого штабу переконали, витрачатимуть стільки, скільки потрібно, однак всі кошти беруть з виборчого фонду.

"Ми підрахували, що вже витратили близько 70 мільйонів гривень. Проте ці витрати ще не остаточні, адже кампанія триває. Наголошуємо, що будь-які витрати та фінансування покладені на виборчий фонд", - зазначили вони.

Також у штабі запевнили, що борди з Порошенком, які з'являлися до початку передвиборчої кампанії, він оплачував з власної кишені.

Як повідомляв УНІАН, передвиборчий слоган Петра Порошенко "Кандидатів багато - президент один" виявився точною копією реклами Володимира Путіна часів його передвиборної кампанії у 2012 році.

Тиждень тому вибухнув скандал через ідентичний випадок зі слоганом на білбордах Блоку Петра Порошенка "Солідарність" - "Реальні справи, а не брехливі обіцянки".

Як зауважили тоді користувачі мережі, він виявився "копіпастою" іншого передвиборного плаката - російської партії "Єдина Росія" і президента Російської Федерації Володимира Путіна.