Гриценко розповів, з ким веде переговори про об'єднання на виборах / фото УНІАН

Кандидат у президенти України від політсили "Громадянська позиція" Анатолій Гриценко веде переговори про об'єднання зусиль на виборах з п'ятьма іншими кандидатами.

Про це він заявив в ефірі програми "Свобода слова" на телеканалі ICTV, передає "Дзеркало тижня".

За його словами, переговори ведуться з Ігорем Смешком, Русланом Кошулинським, Дмитром Добродомовим, Романом Безсмертним та Ігорем Кривенком.

Відео дня

"Я не можу з етичних міркувань, поки ми не погодили, розповідати про результат. Але із зазначеними та іншими людьми, представниками громадянського сектору, ми проводимо ці консультації. І я впевнений, що об'єднаються всі, для кого насправді Україна вище особистих амбіцій чи якогось особистого інтересу", - заявив Гриценко.

Також він висловив надію на те, що про свою позицію заявить музикант Святослав Вакарчук.

Читайте такожСадовий подав заяву до ЦВК про відкликання своєї кандидатури з президентських виборів

Нагадаємо, міський голова Львова Андрій Садовий у п'ятницю, 1 березня, оголосив, що знімає свою кандидатуру на виборах на користь лідера партії "Громадянська позиція" Анатолія Гриценка.

Раніше Садовий повідомляв, що йому пропонували від імені президента Петра Порошенка підписати угоду в обмін на вирішення питання утилізації сміття у Львові.

Від 31 грудня 2018 року в Україні офіційно стартувала президентська виборча кампанія. Кандидати у президенти могли подавати документи на розгляд до Центральної виборчої комісії. Процедура реєстрації завершилась 3 лютого. Самі вибори призначені на 31 березня 2019 року.