photo Alexander Prokopenko

«Вірю в Україну. Тимошенко 2019» - під такою назвою запрацювала персональна інтернет-сторінка одного з фаворитів нинішніх президентських виборів.

Особистий сайт кандидата на пост Президента України Юлії Тимошенко детально розповідає про перебіг її кампанії. Репортажі про зустрічі із виборцями, звіти про поїздки регіонами в межах всеукраїнського туру, рекламні та агітаційні матеріали, а також повідомлення про підтримку лідера «Батьківщини» громадськими організаціями та професійними спілками.

На сайті також представлено письмові Зобов’язання Голови партії - перелік конкретних кроків, які лідер «Батьківщини» втілить в життя після перемоги на виборах.

Відео дня

Окремий розділ - повна програма дій нового президента, яка буде виконуватись з першого дня після виборів і базою для якої став Новий курс – концепція докорінних перетворень в усіх сферах життя.

Персональний сайт має на меті не просто ознайомити користувачів мережі Інтернет з планами одного з найрейтинговіших висуванців на найвищу в країні посаду та ходом його передвиборної кампанії. На ньому можна дізнатися досі невідомі багатьом подробиці професійного шляху найпопулярнішої української жінки, цікаві деталі її особистого життя.

Нагадаємо, і до появи «кандидатського» сайту Юлія Тимошенко активно використовувала Інтернет як засіб комунікації з людьми.

Зокрема її сторінка в соціальній мережі Фейсбук має понад 2 млн підписників, понад 120 тисяч стежать за дописами політика в Інстаграм.