Нардеп Віктор Балога закликав завершити вибори вже в першому турі / фото УНІАН

Усі кандидати в президенти, які опонують Петру Порошенку, мають об'єднатися довкола найбільш рейтингового кандидата для перемоги в першому турі.

Таку думку народний депутат Віктор Балога написав на своїй сторінці в Facebook.

За його словами, кандидатів, які претендують на вихід до другого туру виборів, об'єднує те, що вони вважають Порошенка найбільшою проблемою України.

Відео дня

Читайте такожЗеленський впевнено тримається на першому місці президентського рейтингу – опитування

"У кандидатів, які реально претендують на другий тур, багато різного в програмах, в поглядах, в біографіях. Але є одна спільне, що їх об’єднує - вони всі вважають Петра Порошенка найбільшою проблемою України. Зараз усі єдині в тому, що цю людину не можна залишати ще на один термін. Всі розуміють, що влада йому потрібна лише для збагачення і він готовий заради неї на все", - йдеться в повідомленні.

Балога вважає, що опоненти Порошенка мають об'єднатися для перемоги ще в першому турі.

"Тому, на мою думку, було б логічно, якби ми закінчили вибори в першому турі. Для цього потрібно, щоб усі кандидати, які опонують Порошенку, об’єдналися навколо одного, найбільш рейтингового, який здатен перемогти. Це зекономить багатьом українцям нерви (в першу чергу - самому Порошенку), а бюджету - мільйони гривень", - зазначив народний депутат.

Як відомо, вибори президента України 2019 відбудуться в неділю, 31 березня. У разі проведення другого туру виборів, повторне голосування має відбутися 21 квітня 2019 р.