Олександр Шевченко виступив за впровадження в Україні страхової медицини

Нинішня реформа медицини вже продемонструвала відсутність позитивних результатів, а змін можна досягти лише після запровадження страхової медицини. Про це заявив кандидат у президенти України від УКРОПу, народний депутат Олександр Шевченко під час зустрічі з працівниками Новороздільської міської лікарні на Львівщині.

«Нинішня реформа Уляни Супрун не дає позитивних результатів. Жоден із депутатів від УКРОПу у Верховній Раді не голосував за неї. Ми бачимо, що таке реформування лише убиває сільську медицину та призводить до безробіття серед медперсоналу. Страхова медицина – це та реформа, яка потрібна Україні», – наголосив він.

За словами укропівця, успішність реформ як у медичній сфері, так і загалом у державі можлива лише за умови, коли Україною почнуть керувати нові політики.

Відео дня

«Оберіть молодих політиків – не за віком, а за ментальністю, які знають проблеми простих людей і яким не байдуже, як вони живуть. Українці – розумні люди, вони живуть на землі з багатими ресурсами. От тільки владу ми не вміємо собі обирати, через що країна перетворюється на руїну», – підкреслив Олександр Шевченко.