Володимир Зеленський / REUTERS

Посли країн "Великої сімки" (США, Велика Британія, Канада, Франція, Італія, Німеччина та Японія) бажають Володимиру Зеленському успіху на посту президента України і розраховують на тісну співпрацю з ним.

Читайте такожОфіційний Токіо привітав Зеленського з перемогою на виборах

Про це йдеться у повідомленні, розміщеному "Групою підтримки України" у Twitter в рамках головування Франції у G7 в 2019 році.

"Посли країн "Великої сімки" вітають обраного президента Володимира Зеленського. Бажаємо йому успіху та сподіваємось на тісну співпрацю з ним та його адміністрацією", - сказано в заяві.

"Ми високо оцінили роботу Центральної виборчої комісії та правоохоронних установ зі створення правових та безпечних умов, що дозволило українським громадянам повною мірою реалізувати свої демократичні права в рамках чесного виборчого процесу", - заявили посли G7.

Читайте такожМеркель привітала Зеленського з перемогою на виборах

"Посли "Великої сімки" також відзначили прогрес, досягнутий Україною за час президентства Петра Порошенка починаючи з 2014 року. Ми підтверджуємо своє зобов'язання підтримувати обраний Україною шлях та подальше проведення реформ", - йдеться у заяві.

Як повідомляв УНІАН, 21 квітня в Україні відбувся другий тур виборів президента. Явка виборців у другому турі виборів президента на території України становила 61,37%. У ЦВК заявили, що орієнтовно 30 квітня зможуть оголосити офіційні результати другого туру виборів.

За попередніми даними ЦВК, Зеленський набирає понад 73% голосів виборців.