Разумков боротиметься з "кнопокодавами" / фото УНІАН

Партія "Слуга народу" пропонуватиме новому парламенту проголосувати за закон про відкликання народного депутата. Саме це допоможе боротися з недобросовісними депутатами.

Про це в ефірі "Право на владу" на "1+1" сказав лідер партії Дмитро Разумков.

Він сподівається, що депутати підтримають таку ініціативу. "Якщо народний депутат не ходить на роботу, як інші робочі, то він буде змушений покинути своє робоче місце. Якщо у нас будуть депутати-верстатники, які будуть голосувати за себе, за того хлопця і за увесь ряд, то їм теж не місце у парламенті нового скликання", - сказав Разумков.

Відео дня

Читайте такожУ партії "Слуга народу" розповіли деталі про структуру їхнього штабу

За його словами, під час відбору кандидатів у "Слугу народу" провели внутрішню очистку списків кандидатів. Ще один етап перевірки – постпраймеріз.

"Партія видала списки кандидатів на очищення громадськості", - сказав він. "Не було часу, аби провести повністю процедуру праймерізу. Це було б правильно, чесно і більш відкрито. Але навіть попри стислі терміни виборчої кампанії, ми даємо можливість суспільству вплинути на списки "Слуги народу"". 

Нагадаємо, кандидатів у депутати від партії "Слуга народу" обирали за тристоронньою системою.  9 червня партія "Слуга народу" президента Володимира Зеленського під час з'їзду представила учасників політсили, які братимуть участь у дострокових виборах Верховної Ради 21 липня 2019 року. 14 червня партія  "Слуга народу" заявила про початок постпраймерізу. Там закликають українців перевірити списки партії.