За результатами опитувань Юрій Корявченков перемагає у Кривому Розі / фото УНІАН

У кандидата від президентської партії Юрія Корявченкова зберігаються реальні шанси стати мером Кривого Рогу.

Про це свідчить опитування громадської думки на малій батьківщині Зеленського, проведеного ГМ "Фонд Інноваційніх проектів" з 5 по 11 серпня 2020 роки (опитано 1200 респондентів).

Читайте також"Слуга народу" буде висувати Корявченкова з "95 кварталу" у мери Кривого Рогу

Відео дня

Якби вибори міського голови Кривого Рогу відбулися наступної неділі, народний депутат Юрій Корявченков (у народі - "Юзік") отримав би підтримку 26,7% жителів міста. На другому місці чинний голова Юрій Вілкул - 21,4%, а на третьому - лідер партії "Батьківщини" Ольга Бабенко з 12,7%. Однак 27,8% не визначилися у своїх вподобаннях.

Якщо в другий вийдуть Юрій Корявченков і Юрій Вілкул, герой "95 кварталу" має всі шанси на перемогу, оскільки на його користь висловилися 41,7% респондентів, в той час як Юрія Вілкула може підтримати 35,9%. При цьому 22,4% не бачать у цій парі своїх обранців.

Соціологи вважають, що феномен Юзіка полягає в тому, що він не тільки "свій" для жителів Кривого Рогу, а й найбільш тісно пов'язаний з образом глави держави, що все ще користується довірою земляків. Ситуація може змінитися, якщо в керівництві партії вирішать в останній момент замінити Корявченкова на іншу кандидатуру. Такі чутки ходять у місті. Про це на своїй сторінці уFacebook пише користувач Олена Березенко і спільнота "Перець Криворізький". Але, як стверджують соціологи, в такому випадки кандидат від "Слуги" мером навряд чи стане.