Батьки маленької Надії Тафтай після трьох років боротьби за її життя поділилися набутим досвідом із людьми, котрі допомагали дівчинці отримати лікування в Німеччині.

Однак діагноз дитині так і не встановили, і днями Надійка померла, йдеться в сюжеті ТСН.

Читайте такожНа Одещині 8-річна дитина померла під час видалення аденоїдів

Після її смерті Михайло та Тетяна Тафтаї самі захотіли розповісти, як важливо боротися за кожен день, як бути щасливими, коли надзвичайно важко, як бути вдячними за кожну рятівну гривню, а також як знаходити в собі сили та сенс жити далі. "Це найскладніші, але одночасно найщасливіші три роки", - кажуть вони.

Батько й мати усміхаються, бо знають: дитина вповні отримала та відчула найголовніше в житті – любов. "Я впевнений, що вона була щаслива, незважаючи на всі труднощі", - каже тато.

Медичне обладнання батьки Тафтаї тепер віддадуть дітям, які його потребують. Батькам важкохворих дітей планують передати й набутий досвід. Психологи кажуть, що це найкраще з того, що можна зробити після смерті своєї дитини. "Психологічно найкраще, коли батьки, які втратили свою дитину, можуть поділитися своїм досвідом", - стверджує дитячий та сімейний психолог Оксана Сидун.