Акція 'Від Морозків': скільки можна зекономити?

З роками хочеться побачити під новорічною ялинкою нематеріальні подарунки: усмішки рідних, відчуття комфорту та здоров’я. Отримання цих дарів залежить від самої людини. Роботизовані аптеки не можуть забезпечити здоров’я, але допомагають його підтримувати. Там завжди можна знайти потрібні лікарські засоби, вітаміни й медичні вироби.

З початком зими покупки стають дешевшими. 01 грудня в аптеках під брендами «Аптека АНЦ», «Благодія», «Аптека Шар@» та «Аптека Копійка» стартувала акція «Від Морозків»*, яка приносить знижки до 25% на різні товари.

Вирішуйте самостійно, чи потрібні ліки, вітаміни, дієтичні добавки та медичні вироби вашій домашній аптечці. Але, якщо особистий запас аптечних товарів майже вичерпаний, ви можете його поповнити, заплативши до 25% менше, ніж очікували. В акційному переліку зустрічаються товари, які допомагають боротись з інфекціями та вести звичний спосіб життя. Щоб дізнатись, скільки роботизовані аптеки пропонують зекономити на конкретному товарі, можете звернутись до провізора.

Коли вільний час обмежений, менш за все хочеться витрачати його на стояння в черзі. Зробіть попереднє замовлення телефоном, щоб економити кілька хвилин, яких може не вистачити на відверту розмову чи відпочинок наодинці з собою. Зверніться до аптечної довідки за телефоном: 5900. Запитайте про ціну на товар і наявність в потрібній аптеці. Зробіть попереднє замовлення, а потім заберіть потрібні продукти в місці продажу.

Знижковий сезон в роботизованих аптеках «Благодія», «Аптека Шар@», «Аптека АНЦ» та «Аптека Копійка» триває два місяці – з 01 грудня 2019 року по 30 січня 2020 року. Впродовж цього часу покупці можуть придбати потрібні товари зі знижками до 25%. В акційному переліку зустрічаються ліки, вітаміни, медичні вироби, засоби гігієни. Не поспішайте робити імпульсивні покупки. Складіть список медикаментів в дорогу, якщо плануєте новорічну відпустку. Проведіть ревізію лікарських засобів в домашній аптечці. Перевірте, чи все потрібне для боротьби з інфекцією є в офісі. Підійдіть до покупок відповідально та зекономте до 25% в роботизованій аптеці.

*Інформацію про ціну на товар до і після застосування знижки, співвідношення до попередньої ціни реалізації, асортимент продукції, на який надаються знижки, а також відсоток, знижки можна дізнатися у провізорів аптек. Під знижкою мається на увазі зниження звичайної ціни реалізації на акційний товар до 25%.