Перегляд порно може бути корисним для здоров'я / фото medikforum.ru

Лікар, кандидат медичних наук Євген Комаровський порадив замість регулярного перегляду новин по телевізору за можливості заходити на порносайти.

Читайте такожЛікар Комаровський пояснив, як правильно вимірювати температуру

Про це він розповів у своєму відео, опублікованому в Facebook. За словами лікаря, замість того, щоб лягти на диван й увімкнути телевізор, краще зайдіть на порносайт - це позитивно впливає на здоров'я.

Відео дня

"Я вам чесно скажу, ніж дивитися новини по телевізору, дивіться краще PornHub. Це набагато краще для вашого здоров'я. Взагалі цікавтеся не лише політикою - здоровішими будете", - сказав Коморовський.

Зазначимо, що так педіатр прокоментував новину про те, що українці опинилися на 16 місці в списку тих, хто активно цікавиться контентом PornHub.

Раніше Pornhub підбив підсумки року - стало відомо, що найчастіше дивилися українці. Найбільше користувачів із США. На другому місці – японці. Україна – на 16 місці, Росія – на 18-му. Країни, які увійшли до топ-20, приносять сайту 79% щоденних відвідувань. Судячи зі статистики пошукових запитів, українці воліють просто «секс», аніме, ролики з розділу BDSM і категорію MILF. З порнозірок найбільш популярними серед українців виявилися Лана Роуд, Ніколь Еністон й Ельза Джин.