Свята з подарунками закінчились, а знижки «Від Морозків»* - ні. Тільки до кінця місяця роботизовані аптеки під брендами «Аптека Копійка», «Аптека Шар@», «Благодія» й «Аптека АНЦ» проводять акцію та знижують ціни до 25%. Знижки «Від Морозків» розповсюджуються на різні товари, починаючи від противірусних засобів та закінчуючи контрацептивами. Якщо збираєтесь в гості до молодих батьків, можете придбати малюкові дитяче харчування та зекономити до 25%. Коли плануєте подорож, придбайте та покладіть у валізу противірусні засоби про всяк випадок. Також можете робити великі запаси засобів контрацепції та гігієни, поки діє знижка до 25%.

Читайте такожАкція "Від Морозків": скільки можна зекономити?

Роботизовані аптеки пропонують нові стандарти обслуговування. Відвідувачі заходять у просторий та світлий торговий зал та спілкуються з провізором. А ще в роботизованих аптеках покупці дивляться, як потрібні їм товари на полицях шукає PharmBot – спеціальний робот-помічник. На відміну від людини, техніка не може наплутати назву препарату чи принести одну упаковку замість двох. Робот PharmBot знаходить замовлений товар за 7 секунд.

Якщо похід в аптеку – ще лише одна справа з багатьох запланованих задач на день, можете пришвидшити покупки. Зробіть попереднє замовлення товарів за номером аптечної довідки 5900. Оператор підкаже, чи є потрібна продукція в наявності. Вкажіть, в якій роботизованій аптеці вам зручніше забрати замовлення.

Поки діє акція «Від Морозків», фармбренди «Аптека Копійка», «Аптека АНЦ», «Благодія» й «Аптека Шар@» знижують вартість певної продукції до 25%. Можете звернутись до провізора та запитати, на чому аптеки пропонують зекономити в січні.

Нагадуємо, знижки «Від Морозків» діють з 01.12.2019 по 30.01.2020 року в «Аптека Копійка», «Аптека АНЦ», «Благодія» й «Аптека Шар@». Складайте свою власну аптечку, поки ціни знижені до 25%!

*Інформацію про ціну на товар до та після застосування знижки, співвідношення до попередньої ціни реалізації, асортимент, на який надаються знижки, а також відсоток знижки можна дізнатися у провізорів аптек. Під знижкою мається на увазі зниження звичайної ціни реалізації на акційний товар до 25%.