facebook.com/Avtospetsprom

Провідний український виробник автомобілів швидкої допомоги, компанія "Автоспецпром", першим серед усіх постачальників передав держпідприємству "Медичні закупівлі України" 104 реанімобілі. Договір на поставку цих машин був укладений в кінці минулого року. Передача відбулася в четвер, 6 травня.

Як повідомляє прес-служба ТОВ "Автоспецпром", всі автомобілі належать до класу С, тобто призначені для транспортування та/або надання допомоги пацієнтам у важкому або критичному стані. І самі машини, і встановлене в них обладнання повністю відповідають стандарту ДСТУ EN 1789:2015, що підтверджено як ДП "Медичні закупівлі України", так і незалежними експертами.

"Всі 104 реанімобілі були прийняті з першого разу без зауважень, легко і швидко. Це в черговий раз підтверджує, що ТОВ "Автоспецпром" у своїй роботі безумовно дотримується державних стандартів і сучасних європейських вимог до автомобілів швидкої допомоги, - зазначив заступник директора ТОВ "Автоспецпром" Кирило Коморкін. - Тепер українські лікарі отримають нові "швидкі" з сучасною медичною технікою, які допоможуть рятувати життя наших співгромадян".

Відео дня
facebook.com/Avtospetsprom

У компанії також підкреслили, що продовжать працювати над забезпеченням українських медиків якісним і надійним медичним спецтранспортом, попри рекордний попит на медичне обладнання в усьому світі.

Очікується, що найближчими днями всі реанімобілі будуть направлені в регіони; крім того, незабаром почнеться процес передачі ще майже 150 "швидких" класу В, також підготовлених фахівцями "Автоспецпром".

facebook.com/Avtospetsprom